onsdag 10 augusti 2011

Dag femton - Backigt värre

När vi vaknade på Vandrarhemmet som vi tog in på för att bli torra så är det blött i rummet.
Kranen till handfatet hade inte varit helt stängd och avloppet inte tätt. Som tur va såvar det bara vårt redan blöta tält som blivit ännu blötare. Därefter började dagen d. Höga kusten skulle övervinnas. Vi började med några mil på E4 för att slippa lite backar och mil. Backarna fanns visserligen även på E4, men lite lättare lutning. På ett ställe var det nedför i nästan en halvmil, och Lisa hängde på bromsarna så att de luktade,
Men när vi tillslut lämnade E4 så blev det mil efter mil med backar. Rejäla backar. Det kändes som att vi kommit till alperna, för de dramatiska vyer som erbjöds går inte av för hackor. Synd bara att man var tvungen att fokusera på att ta sig upp på vartenda berg och därför mest räknade hur många meter som återstod innan uppförsbacke blev till nedförsbacke.
Väl framme på campingen sent på kvällen var vi tvungna att ladda på med mat igen, så det blev sent. Campingen hade för övrigt en campingräv som kom på besök ibland. Den skulle tydligen också ha en viss fetisch för skor, så de fick vi ha inne i tältet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar