fredag 12 augusti 2011

Dag tjugo - Lugnt i Uppsala

Idag vaknade vi tidigt och hade egen TV att se nyheter på. Lyxigt. Sen gjorde Lisa en kraftansamling och tog igen de dagar vi låg efter med är på blogggen. Vi har kört hårt de senaste dagarna eftersom vi bestämde oss i förrgår att köra in en dag så att vi kunde ta det lugnt i Uppsala idag. Det fanns åndå lite planer; en farmor att besöka, en tryffelmussla att avnjutas från Ofvandahls (obligatoriskt vid alla Uppsalavistelser) och mitt bakhjul skulle riktas. Sist men inte minst en Taco att intaga hos Erika i "Floggan". Nu är allt gjort!
Jätteskönt att bara cykla de 3,7 milen in till stan och sen kunna vila kroppen och ännu en natt i riktig säng!

Nu är dessutom många nya bilder publicerade.

För övrigt en liten iakttagelse såhär när vi lämnat Norrland. Fram till att vi kom till Gävle så hade alla livsmedelsbutiker utom en kvittoskrivaren placerad så att kunden själv tar sitt kvitto. Själv har jag bara sett det i någon enstaka butik här i nedre halvan av riket.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad har ni för tidplan för resten av resan? Kommer ni att passera Granebo, och i så fall när? Om det är innan vi åker hem, så bjuder vi gärna på något gott när ni kommer!
    Hälsningar
    Margareta, Peter och Agnes
    som läser er blogg då och då, t ex nu när jag vaknat före de andra. /M

    SvaraRadera
  2. Hej
    Ni trampar på bra! Nu har ni bara resten kvar! Vi tar del av era texter och bilder med intresse. Lycka till på sista biten av färden ner mot Smygehuk!
    Ellinor och Ingemar

    SvaraRadera